Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν press renders των Huawei P20, P20 Pro και P20 Lite

*
H Huawei αναμένεται να αποκαλύψει επίσημα τη νέα σειρά smartphones με την ονομασία P20 στις 27 Μαρτίου και τώρα, ο Evan Blass, διέρρευσε ορισμένα press renders των συσκευών. Όπως θα δείτε από τις παρακάτω εικόνες όλων των τηλεφώνων έχουν εγκοπή παρόμοια με αυτή το iPhone X. Επιπλέον, τα μοντέλα P20 και P20 Lite θα έχουν δύο κάμερες στο πίσω μέρος, ενώ το P20 Pro τρεις. Σε όλα τα μοντέλα, οι κάμερες βρίσκονται στο αριστερό μέρος, έμπνευση που και αυτή έχει αντληθεί από την κορυφαία μέχρι σήμερα συσκευή της Apple. Σύμφωνα τώρα με όσα έχουν κατατεθεί στον κινεζικό οργανισμό πιστοποίησης TENAA, το P20 Lite θα έχει οθόνη 5,84" ανάλυσης 1.080x2.280 και λόγου 19:9. Η κύρια πίσω κάμερα θα έχει ανάλυση 16 MP, η δευτερεύουσα 2 MP και η μπροστά 24 MP. Θα έχει RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου, μπαταρίαof χωρητικότητας 2.900 mAh και θα τρέχει Android 8.0 Oreo με EMUI 8.0. Στην Ευρώπη, το P20 θα κοστίζει €369, το P20 €679 και το P20 Pro €899. Το πιο οικονομικό μοντέλο θα έχει έναν μέσο Kirin chipset, ενώ τα άλλα δύο Kirin chipset επιπέδου flagship.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*